O společnosti

Naše společnost České investice s.r.o. se zabývá projekty z různých odvětví. Hlavním směrem společnosti jsou investice do realit a jejich přidružených částí. Zabýváme se nákupem, prodejem, rekonstrukcemi nemovitostí na klíč, zasíťováním pozemků, ale i zprostředkováním prodeje. Naše portfolio působnosti je široké, jelikož investujeme i do alternativních projektů – filmy, seriály, bezkontaktní myčky aut, e-shopy, krátkodobé půjčky, aplikace - Rukama a další.

Společnost vznikla v roce 2018 spojením několika investorů, kteří chtěli vytvořit dynamickou společnost zabývající se nemovitostmi a alternativními projekty. Díky, spojení těchto investic mohla vzniknout společnost postavená na pevných základech se širokým polem působnosti.

Společnost České investice s.r.o. je na trhu více jak 4 roky a stala se profesionálem v oblasti nemovitostního trhu, tyto zkušenosti převádí na další projekty, jako je výstavba bytových domů. Pronikli jsme také do alternativních investic, které se snažíme navyšovat, jelikož potenciál těchto investic roste každým rokem.

Kde nás najdete